Gästers Omdömen

<- Tillbaks till första sidan

SOMMAREN 2020
Fantastiskt fint gästhus som är ett perfekt boende om man vill komma bort ett par dagar. Huset har 3 sovrum med 2 bäddar i varje, ett rymligt kök, bra badrum och stor altan med fin gräsmatta. Boendet var fint, rent och bekvämt. Värdarna var trevliga, såg till att vi hade allt som behövdes och svarade snabbt. Jag rekommenderar detta boende till andra som vill ha en härlig hemester och upptäcka Sverige mer.
Azra (Airbnb)

SOMMAREN 2020
Toppen ställe!!
Johanna (Airbnb)

SOMMAREN 2020
Ren och mycket fräsch stuga på landet. Mycket rymlig och välutrustad, dessutom trevlig värd som svarade snabbt på frågor innan resan Rekommenderas!
Rickard (Airbnb)

VÅREN 2020
En mycket trevlig och fräsch stuga i fina och lugna omgivningar. Mycket fin och trivsam trädgård med gott om plats. Rekommenderar stället varmt!
Ola & Frida, Ljungskile

SOMMAREN 2019
Mycket praktisk och fräsch stuga  i underbart rogivande omgivningar. Finns allt man behöver med hög standard på allt, t.ex diskmaskin och tvättmaskin – och särskilt altanen är fantastisk!. Särskilt det faktum att stugan ligger på en avskild del av tomten, med egen trädgård gör att vi garanterat kommer tillbaka!
Familjen Rosenfeld, Sölvesborg

SOMMAREN & VINTERN 2019
Mysig och välutrustad stuga. Fina omgivningar och mycket trevliga utflyktsmål i närområdet.
Gunilla och Jens van den Bossche, Göteborg